Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi kuntokeskus avaa elokuun alussa Varkaudessa: Kuntokeskus Liikulle väljät tilat ja modernit laitteet Käsityökadulle

Vielä joutuu muutaman kuukauden odottamaan ennen kuin pääsee testaamaan Varkauden uusimman kuntosalin laitteita. Mutta kesän jälkeen odotukset palkitaan.

Valtakunnalliseksi ketjuksi laajentunut Kuntokeskus Liikku avaa nimittäin ovensa elokuun alussa Käsityökadulla.

Kuntokeskus tulee liikekiinteistöön, jossa ovat tällä hetkellä Motonet ja Rusta. Liikku tulee näiden kahden myymälän väliin jäävään tilaan.

– Meillä on tarkoitus olla hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden ja Varkauden paras kuntokeskus, kiteyttää Liikun perustaja ja toimitusjohtaja Johanna Riihijärvi.

Yrityksen filosofian mukaan Liikku tarjoaa ihmisille mahdollisuuden kuntoilla viihtyisässä ympäristössä liikaa kukkaroa rasittamatta.

– Tilat ovat avarat ja valoisat, laitteet modernit ja viimeisintä teknologiaa, kertoo Riihijärvi.

Asiointi on automatisoitu ja tehty helpoksi.

Johanna Riihijärvi

Korkealaatuisten tilojen lisäksi konseptiin kuuluvat helppo nettipohjainen asiointi ja ammattimaiset valmennuspalvelut.

Pitkiä sitoumuksia edellyttävien jäsenklubien vastapainoksi Liikku haluaa tarjota edullista peruspalvelua ja kotimaisen vaihtoehdon laajemmalle asiakaskunnalle.

– Kun asiointi on automatisoitu ja tehty helpoksi, niin olemme voineet pitää hinnatkin järkevinä. Jäsenyyden voi ostaa verkkokaupasta kotoa käsin tai kännykästä. Kulkukortin saa saman tien jäsenkorttiautomaatista, Riihijärvi sanoo.

Jäsenkortti on tehty monitoimikortiksi. Sen avulla pääsee keskukseen ja samalla kortilla aukeaa myös pukukopin ovi. Treenaamaan pääse joka päivä klo 05-23.

Kortilla voi ostaa vaikka välipalapatukoita, jotka laskutetaan sitten seuraavassa kuussa.

– Kaikki on yritetty tehdä mahdollisimman sujuvaksi ja näppäräksi. Salille on helppo tulla ja lämmittelylaitteita on paljon. Näin treenien suunnittelu onnistuu hyvin, Riihijärvi jatkaa.

Kuntokeskus Liikku on vuonna 2010 perustettu kuntosaliketju, joka kasvaa voimakkaasti eri puolille Suomea. Keväällä ketju on avannut useita uusia saleja ja kesän jälkeen ovat vuorossa Varkauden lisäksi Kuopio, Lappeenranta, Rauma ja Espoonlahti.

Kuopioon Kuntokeskus Liikku avaa myös ensimmäisen toimipisteensä ensi syksynä. Kuntokeskus tulee Volttikatu 2:een Varaosamaailmalta vapautuviin yli 1100-neliön tiloihin.

Varkaudessa Käsityökadulla neliöitä on vajaat 1000. Kaikkiaan uusi kuntokeskus edustaa keskikokoa Liikun yli 40 keskuksen joukossa.

– Tulemme innoissamme Varkauteen, Riihijärvi viestittää.