Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nuku yö ulkona – Metsähotelli Partaharju tarjoaa elokuussa kaikille hienon yökokemuksen

Elokuun viimeisenä viikonloppuna Suomen Latu haastaa jälleen koko Suomen nukkumaan yön ulkona. Nuku yö ulkona -kampanjan toisen päätapahtuman, Pieksämäen Metsähotelli Partaharjun ilmoittautuminen on nyt auki.

Suomen luonnon päivänä 26. elokuuta Nuku yö ulkona-kampanjaan voi osallistua nukkumalla yön luonnossa omatoimisesti tai osallistumalla Nuku yö ulkona -tapahtumaan ympäri Suomen. Ne ovat kaikille avoimia ja yöpyminen niissä on maksutonta.

Pieksämäen Metsähotelli Partaharjuun nousee lähes 600 maksutonta majoitepaikkaa. Majoitteet koostuvat yöpymiseen soveltuvista riippumatoista, puiden väliin viritettävistä Tentsileistä sekä perinteisistä vaellusteltoista ja laavuista.

– Myös esteettömyys on huomioitu tapahtumassa. Varattavissa on esteettömiä riippumattoja, Tentsile -puumajoitteita sekä pyörätuoliesteettömiä Naiger-telttoja. Meille on ehdottoman tärkeää, että jokaisen on mahdollista päästä nauttimaan tapahtumasta, kertoo Pieksän Ladun puheenjohtaja ja Metsähotelli Partaharjun vastaava järjestäjä Pasi Venäläinen.

Tämä tulee olemaan upea elämys.

Henna Oranen

Ilmoittautuminen Metsähotelli Partaharjuun on nyt auki. Aiempina vuosina Metsähotellien suosituimmat majoitteet on varattu loppuun heti ensimmäisten viikkojen aikana. Tapahtumaan pääsee ilmoittautumaan Nuku yö ulkona -kampanjan verkkosivuilla.

Tapahtuman keskiössä on yön viettäminen luonnossa. Lisäksi Metsähotelliin on koostettu monipuolinen ohjelma, johon voi osallistua myös päiväkävijät.

Luvassa on perinteisiä ulkoilma-aktiviteetteja, kuten ohjattua polkujuoksua, maastopyöräilyä, melontaa ja erilaisia retkeilyaiheisia esittelyjä esimerkiksi teltan, rinkan tai retkikeittimen käyttämisestä.

Rauhallisemmasta ohjelmasta nauttiville tarjolla on erilaisia kädentaitopajoja, maljakylpyjä ja perinteistä metsäjoogaa. Partaharjukeskuksen valtava telttasauna lämpenee kaikille halukkaille.

– Yhtenä erikoistoteutuksena tulemme tarjoamaan myös Pieksämäen kuuluisan kesäteatterin näytöksen Salvosen järven rannalla. Tämä tulee olemaan upea elämys, kertoo tapahtuman ohjelmasta vastaava Henna Oranen.

Tapahtuman päiväohjelmaan osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Pieksän Ladun, Pieksämäen kaupungin, Suomen Ladun ja Partaharjukeskuksen kanssa.

Suomen Ladun Nuku yö ulkona -kampanja haastaa kaikki suomalaiset ulos yöksi Suomen luonnon päivänä 26. elokuuta. Kampanjaan voi osallistua nukkumalla yön luonnossa omatoimisesti tai osallistumalla Nuku yö ulkona -tapahtumaan. Nuku yö ulkona -tapahtumia järjestetään ympäri Suomen. Ne ovat kaikille avoimia ja yöpyminen niissä on maksutonta.