Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Janne Immoselta ensimmäinen suomenkielinen biisi: Olla ja Elää -biisi kannustaa elämään täysillä

Television Diili- sekä Rikkaat ja Rahattomat-ohjelmista tuttu Janne Immonen on julkaisut uutta musiikkia yhteistyössä Kimmo Pölläsen kanssa.

Varkaudesta lähtöisin olevan Immosen ja Pölläsen ensimmäinen suomenkielinen kappale Olla ja elää julkaistiin viime perjantaina.

Uusimman kappaleen julkaisun taustalla on muun muassa Immosen osallistuminen tänä keväänä nähtyyn Rikkaat ja Rahattomat -ohjelmaan. Musiikkivideolla mukana myös ohjelmasta tuttu Kaisa Minkkinen.

– Olla ja Elää on saanut inspiraationsa omista muistiinpanoistani. Sen viestion selkeä: meidän täytyy muistaa elää täysillä ja tehdä asioita, jotta unelmammevoivat toteutua, Immonen sanoo.

Biisi tarjoaa kuulijoilleen hyvää fiilistä ja positiivista viestiä.

Janne Immonen

Kappale on jatkumoa Immosen aiempaan musiikilliseen työhön ja samalla ensimmäinen suomenkielinen kappale hänen urallaan. Musiikillisesti Olla ja Elää on rentoa rockia ja spoken wordia yhdistävä teos.

– Kappaleen tunnelma on innostava. Biisi tarjoaa kuulijoilleen hyvää fiilistä ja positiivista viestiä. Tämä musiikillinen matka kannustaa ihmisiä elämään täysillä ja tavoittelemaan unelmiaan, Immonen kuvailee.

Kappale julkaistiin Spotify-suoratoistopalvelussa, jossa sen voi helposti kuunnella ja jakaa muiden kanssa. Se on lisäksi julkaistu myös musiikkivideona YouTube-palvelussa. Video täydentääImmosen mukaan musiikki- kappaleen kokonaisvaltaisen elämyksen.

Spotifyn ja YouTuben ohella lisätiedot kappaleen saatavuudesta ja sen julkaisusta löytyvät artistien sosiaalisen median kanavilta.

– Tämä on tilaisuutesi uppoutua Olla ja Elää -kappaleen inspiroivaan maailmaan ja nauttia musiikin voimasta, Immonen vinkkaa.

Immonen tunnetaan Rock Your Day-brändinsä alla toimivana motivaatiopuhujana ja kiinteistösijoittajana.

Hän omistaa Varkaudessa muun muassa automaattihotellina toimivan Vanhan Postitalon sekä sen liepeillä sijaitsevan asuin- ja liikekiinteistön Pankkitalon.

Nykyisin Immonen asuu Jyväskylässä, jossa hänellä on omistuksessa muutama huoneisto.

Immoselta on aiemminkin tullut musiikkia. Pari vuotta sitten ilmestyi energinen rokkibiisi Rock Your Day - Rock Every Day.

Kolme vuotta sitten Immonen julkaisi ensimmäisen rap-henkisen musiikkivideon Live The Dream – Rap Song, jolla haluttiin tuoda ihmisille toivoa ja rohkeutta korona-aikaan.